Feromonen spuit van erwten (TRA069)

9,92Btw

Feromonen dat komt in de vorm van een spuit voor luit tegen de pest Cydia Nigricano, ook wel Pea budworm. NIGRICANA PRO CAPS. Voor gebruik met een Delta-type trap (TRA045). BeHandelingsperiode: begin mei tot juli. De tijd van de uitzending: 90 dagen. Dichtheid voor detectie: 1-2/HA.

Cydia Nigricano is een plaag van gewassen waarvan rupsen voeden ten koste van erwten, gesses ANTICLINE, en wikke. Het is actief in de namiddag wanneer de temperatuur hoger is dan 17 ° c. Paaien varieert van 5 tot 11 dagen na het uitbroeden. Het vrouwtje legt 1 tot 3 eieren op de voorgeschreven, folders of peulen.

De rups gaat door een zeer korte Walkman stage (1 dag) voor het invoeren van een jonge pod. Larvale ontwikkeling duurt 18 tot 30 dagen, dan is de larve laat de peulen en migreert in de bodem waar het weeft een cocon met geagglomereerde aarde deeltjes waarin het overwintert.

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/d/f/1/essentialys.be/httpd.www/wp-content/themes/woo/functions.php on line 99
Al onze prijzen zijn excl. BTW berekend

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.