Over ons

De wereld van de handel is in het midden van verandering, dus we moeten aanpassen en anticiperen om nauwkeurig te reageren op de verwachtingen. Sinds 1990 is ons handelsbeleid gebaseerd op klantenservice: snelle levering, after-sales service en kwaliteits producten.

Deze laatste zijn het onderwerp van een zorgvuldige keuze om een optimale kwaliteit voor te stellen en ze voldoen aan de behoeften van iedereen, zonder overdrijving of compromis.

Deze site pretendeert niet te zijn de winkel van de toekomst, maar een middel van communicatie aangepast aan de meeste van onze klanten.

De betaling geschiedt bij de bevestiging van de bestelling. De verwerking en verzending van uw bestelling wordt gedaan na ontvangst van uw betaling op onze bankrekening op een van de 3 adressen die u ons hebt geïnformeerd in het bestelformulier.

Dank u voor uw vertrouwen elk jaar vernieuwd en er zeker van dat we blijven alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze service adequaat is aangepast aan de eisen van onze tijd te maken.

Service na verkoop wordt altijd geleverd door onze zorg.

Goed bezoek en goed lezen op alle!

Pierre Guy & Jean-François Tieman.

Partnerschappen

We zijn op zoek naar onafhankelijke partners om alle geografische gebieden van het land, in alle sectoren van de activiteit te dekken.
Moedig, serieus en loyaal, betrokken bij het respect van hun klanten voor een duurzame en gezonde samenwerking.
Als dit profiel lijkt op je, je bent van harte welkom. Neem dan contact met ons op.